Vad planerar ni?

Oavsett hur stora eller små planer ni har hjälper vi er. Nedan följer några exempel.

services_icon1

After Work

Är ni sugna på att koppla av med en AW? Vi kommer gärna och förgyller den med mat av inspirerande smaker som får er att glömma bort jobbet för en stund. Det spelar ingen roll om ni vill ha en stor middag till en längre sittning eller om ni är sugna på mindre tilltugg i form av snittar, vi levererar i vilket fall!

services_icon1

Studentfirande

Är studentfirandet på ingång? Vi levererar mat till både privatpersoner och företag helt enligt era önskemål så att ni kan njuta och ha det kul tillsammans. Vi lagar allt från en stor paella, som får er att undra om ni hamnat i Spanien, till en varierande buffé med flera spännande rätter. Hör av er till oss så kommer vi gemensamt fram till ett bra upplägg.

services_icon1.png

Julbord

Börjar det årliga julbordet närma sig? Vi hjälper er att komma i julstämning genom att laga julmat som kommer lämna er mätta och belåtna. Vi har god vana av allt som ni kan tänkas vilja ha på ert julbord, från den klassiska skinkan till den inlagda sillen. Vi lagar julmat till både stora och små företag.

services_icon1

Fika

Närmar sig den årliga semmeldagen? Att koppla av med en fika är en svensk arbetsplatstradition som vi gladeligen förser ert företag med. Våra bakelser är kända bland våra kunder för att vara fantastiskt goda, och vi är övertygade om att ni kommer hålla med. Vi kan även lösa andra typer av fika och efterrätter.