Företagscatering för verksamheter i Stockholm

Varför ska ni välja just oss?

När ni planerar er företagsfest kan det vara svårt att välja rätt cateringfirma. Idag finns det en uppsjö av sådana som erbjuder företagscatering av varierande kvalitet. När ni ska välja en firma som kan erbjuda företagscatering finns det en rad faktorer som är viktiga att tänka på för att ni ska bli nöjda.

Vi anser att det inte ska behöva vara en krånglig och stressig process att boka catering. Tvärtom ska det vara något roligt och smidigt. Vi vill att ni ska kunna fokusera på festen och maten istället för att behöva oroa er för om den levereras enligt era önskemål eller inte. Det är en av anledningarna till att anlita just oss!

Bred erfarenhet inom restaurangbranschen

Vi som ligger bakom verksamheten har lång erfarenhet från restaurangbranschen då vi lagat mat på både mindre såväl som mer kända restauranger.

Att vi driver restaurang i kombination med vår erfarenhet av catering har gett oss en stabil grund att stå på. Vår erfarenhet har också gjort att vi blivit experter på det vi gör, det vill säga välja ut bra råvaror, laga mat av hög kvalitet och leverera den på utsatt tid.

Det är vår samlade erfarenhet som gör att vi kan vara flexibla när det kommer till typer av maträtter, vilka sorters tillställningar som vi kan leverera mat till och hur stora företag vi arbetar med. Vi är alltid noggranna med att planera vår företagscatering så att våra kunder kan få njuta av sina tillställningar på bästa tänkbara sätt. Vår erfarenhet märks av, åtminstone om du frågar våra kunder.

Vidare kan vi stoltsera med en stor kundnöjdhet, och vi har flera återkommande sådana som helt enkelt inte kan få nog av vår mat! Hos oss kan ni alltså räkna med god och prisvärd mat som levereras punktligt.

Företagscatering för tillställningar i Stockholm

Smidiga lösningar så att ni kan fokusera på det roliga

Vi är väl medvetna om att det krävs mycket för att driva ett företag. Det kan därför vara skönt att kunna få hjälp när man ska anordna någon typ av tillställning för detta. Därför är det en utmärkt idé att anlita oss för företagscatering. Att äta god mat tillsammans med sina kollegor är dessutom ett av de bästa verktygen för att stärka sammanhållningen i gruppen.

Genom vår lyhördhet ser vi till att era önskemål blir tillgodosedda utan en massa krångel. När ni bokar företagscatering hos oss kommer vi tillsammans fram till ett upplägg som ni tycker känns bra. Vi går igenom era önskemål när det kommer till råvaror, maträtter, allergier och liknande så att vi kan anpassa oss efter dessa. När det väl är dags för er tillställning kan ni sedan se fram emot mat som är speciellt anpassad efter era preferenser!

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify