Företagscatering för er verksamma i Stockholm

Vi på Restaurang Rönnerdahls

Varmt välkommen till Restaurang Rönnerdahls! Tillsammans har vi gedigen erfarenhet av både restaurang- och cateringverksamhet i Stockholm.

Matlagning är vår stora passion, och vi är alltid måna om att sätta kundens önskemål i centrum. Sedan vi började med catering har vi fått fantastisk uppskattning från våra kunder. Vi är såklart stolta över att kunna uppvisa en sådan kundnöjdhet, och det gör oss än mer motiverade att fortsätta servera vår mat på tillställningar runtom i Stockholm.

Vi på Restaurang Rönnerdahls levererar catering i olika former till både små och stora företag samt privatpersoner. Det kan handla om firmafester, julbord, AW eller studentmottagningar. Hör av dig till oss och berätta mer om vilket event du vill ha mat till så fixar vi det!

Vår mat

Vår mat utgörs av en salig blandning från olika delar av världens hörn. Vi kan leverera allt från smakrika asiatiska grillspett till ett traditionellt svenskt julbord. Det som genomsyrar all mat vi lagar är vårt fokus på att välja ut bra råvaror. Vi vet att bra råvaror är en grundförutsättning för att få fram de bästa smakerna. Vi tummar därför aldrig på kvalitén när det gäller detta.

När du anlitar oss för catering inleds processen med att vi lyssnar på dina tankar och idéer. Kanske har du specifika önskemål kring vissa rätter och drycker? Eller så undrar du vilka råvaror som är i säsong just nu? Hur stora eller små dina önskemål än är ser vi till att lyssna på de så att vi tillsammans kan planera ett upplägg du blir nöjd med.

För oss spelar det ingen roll om ni är ute efter vegetariska alternativ eller vill ha flera olika typer av grillspett. Vi ser alltid till att göra vårt bästa för att leverera mat som smakar fantastiskt. Vi lägger även stor vikt vid transporten av maten för att säkerställa att den behåller sin kvalitet under dess gång. För detta har vi modern utrustning och genomtänkta transportlösningar.

Företagscatering för er som är verksamma i Stockholm

Vårt område

Vi på Restaurang Rönnerdahls är ett Stockholmsbaserat cateringföretag som huvudsakligen levererar mat i lokalområdet. Har du önskemål om leveranser utanför Stockholm kan du givetvis ändå höra av dig till oss så kan vi se om vi lyckas hitta en lösning. Vi är vana vid olika typer av önskemål och vår långa erfarenhet gör att vi har lätt för att vara flexibla. Detta gäller självklart även andra typer av frågor, vi ser alltid till att svara så fort vi kan. Missa inte heller vår restaurang som är belägen på Kanalvägen 10 i Upplands Väsby.

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify