Detta är Fat Franks Catering AB

Vi på Fat Franks Catering AB är en cateringfirma som varit verksamma inom branschen under många års tid. Under denna tid har vi därför hunnit samla på oss oerhört mycket erfarenhet och kunskap om branschen. Vi vet därför precis vad som krävs för att kunna ge dig en förstklassig företagscatering. Med hjälp av oss kommer du att kunna skapa minnen för dig och dina anställda som ni kommer att kunna tänka tillbaka på med värme under många år framöver.

Vi finns tillgängliga i Stockholm med omnejd

Vi på Fat Franks Catering AB erbjuder våra tjänster i Stockholm med omnejd. Oavsett var i Stockholmsregionen ditt företag har sitt kontor någonstans är du därför varmt välkommen att kontakta oss. Vi kommer då se till att ge dig en förstklassig företagscatering.

Vi bryr oss om miljön

Vi på Fat Franks Catering AB är också ett miljövänligt företag. Du kan därför känna dig trygg i det faktum att vi alltid gör allt som står i vår makt för att kunna förse dig med en så miljövänlig service som möjligt. Det gör vi bland annat genom att alltid begränsa våra utsläpp så mycket vi kan.